Pallontallaajat.net
Valikko

The Beginning

tumblr_lyzpmaQMnM1rox3aao1_500

Heipsan! Ensimmäinen postaus täällä uudessa blogissani, katsotaan mitä tästä syntyykään. Jonkinlainen itsensä esittely voisi kai olla paikallaan heti näin alkuun. Tätä blogia kirjoittelen minä, 20-vuotias iloinen nuori joka ei vielä tiedä mitä elämällään tekee. Rakastan matkustelua, seikkailuja ja hevosia, valokuvausta, syömistä ja lukemista. Olen Taru Sormusten Herrasta ja Hobittifani, jonka unelmana on matkustaa Uuteen Seelantiin ja muuttaa omaan hobitinkoloon. Tämä ei ole ensimmäinen blogini, vaan hevosiin ja ratsastukseen keskittyvän blogini löydät osoitteesta world-with-horses.blogspot.fi. Olen siis hevosihmisiä ja koska nämä kaviokkaat kuuluvat elämääni aika vahvasti, niitä tullaan varmasti näkemään silloin tällöin myös tässä blogissa. Tällä hetkellä asun Virossa Saarenmaalla ja toteutan yhtä unelmaani asuen ulkomailla ja tehden töitä hevosten parissa. Valmistuin lukiosta viime keväänä ja olen siis välivuoden viettäjä, joka yrittää miettiä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä. Ensi syksylle on jo kaikenmoisia suunnitelmia, mutta vielä ei ole tiedossa miten seuraava vuosi menee.

652

580

Kuva 196

Matkailusta olen pitänyt ihan pienestä pitäen, mutta varsinainen rakkaus sitä kohtaan taisi syntyä syksyllä 2002 kun ensimmäisen kerran pääsin Suomen ulkopuolelle lomamatkalle. Siitä ei sitten paluuta ollut ja halu nähdä maailmaa ja kokea uusia paikkoja on loppumaton. Kovin monessa maassa en ole vielä päässyt käymään, osassa on käyty useamman kerran tai oltu kauemman aikaa. Myös kotimaassa on tullut matkusteltua jonkin verran, mutta paljon on sielläkin vielä nähtävää ja koettavaa! Yksi isoimmista unelmistani on jo kauan ollut asua ulkomailla ja aika yllättäen löysin itseni helmikuussa Itä-Virosta, jossa vietin hieman vajaat kaksi kuukautta. Palasin kuukaudeksi Suomeen ja nyt olen jälleen täällä Vironmaalla. Kotiin palaan juhannukseksi ja kesäksi onkin suunnitteilla paljon kotimaan matkailua. Syksyllä toivottavasti tie vie taas Suomen rajojen ulkopuolelle. Innostus kirjoittaa tätä blogia on tällä hetkellä oikein kova ja ideoita on päässä paljon. Toivottavasti tästä tulee vielä ja te lukijat tykkäätte. 🙂

 

064

Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

1 kommentti

  • Vastaa Nimetön 16.5.2015 20:13
  • Jätä vastaus