Pallontallaajat.net
Valikko

Goodbye Estonia

20150615_215422

20150611_181218

Moikka! Palailin taas takaisin Suomeen parin kuukauden Viron reissultani torstaina. Minun oli tarkoitus päivitellä tänne enemmän elämästäni Saarenmaalla, mutta hevostilan arki on kiireistä ja vapaa-ajan käytin mielelläni muualla kuin netissä. Voin suoraan myöntää että postailuni tähän blogiin on ollut surkeaa koska olen kirjoittamisen ja netissä roikkumisen sijaan mieluummin pyöräillyt ympäri lähiseutua etsien villisikoja ja kaivellen rantahiekkaa hienojen kivien ja fossiilien toivossa, kuvaillut hevosia laitumella, seikkaillut lehmälaitumella ja yrittänyt pelastaa lampaan, syönyt jäätelöä purkillisen kerralla, pelannut korttia kahdelta yöllä ja nauranut paljon, valvonut myöhään, leiponut leipää ja syönyt kakkuja, katsonut Harry Pottereja ja Disney Channelia.. Olen nauttinut elämästä ja ottanut kaiken irti siitä lyhyestä ajasta jonka sain paikassa viettää.

IMG-20150618-WA0000

20150612_170950

20150605_171532

Niimpä postailen reissusta nyt jälkikäteen. Katsotaan kuinka monta postausta saan aikaiseksi.. Vajaa pari kuukautta meni Virossa taas yhdessä hujauksessa. Viimeksi postailin minun ja saareen seurakseni tulleen hyvän kaverini retkestä meren rantaan. Sen jälkeen onkin tapahtunut vaikka mitä. Koska olin hevostöissä niin luonnollisesti ratsastin paljon. Teimme ihania parin tunnin maastolenkkejä Saarenmaan upeassa luonnossa ja hyppäsin maastoesteitä muiden viihdytykseksi. Meillä oli aivan super hauskaa kaverini kanssa ja hullut juttumme jatkuivat myös Suomen ulkopuolella. Katselimme paljon Disney Channelia ja hoilasimme Harry Potter biisiä ja Postimies Patea yötä päivää, leivoimme leipää keskellä yötä sillä meillä ei ollut muuta syötävää, tuhlasimme rahojamme Kuressaaressa shoppaillen, otimme kaverikuvat Pälli-bussipysäkin alla, söimme kahvilassa kolmea erilaista kakkua kerralla vain koska ne olivat niin halpoja, nimesimme rakkaan mökkimme rotankoloksi ja tervehdimme toisiamme leukaraajoin, testasimme virolaisia makeisia ja yritimme kävellä rantaan kastumatta muovipussit jaloissa, mutta toisin kävi.

IMG-20150612-WA0001

20150614_120008

Toisin sanoen, vietin jälleen Virossa aivan mahtavat kuukaudet. Tänä vuonna Virossa viettämäni, yhteensä kolme kuukautta, ovat olleet ehdottomasti vuoden ja ehkä jopa koko pienen elämäni parhaat kuukaudet. Toteutin useamman unelmani, uskalsin lähteä, tein ja koin paljon uutta. Sain lisää rohkeutta toimia yksin uudessa ja oudossa paikassa, puhua vieraita kieliä vaikken niissä mikään hyvä olekaan ja ratsastaa uusia, erilaisia hevosia. En kadu mitään. Olen vain onnellinen että lähdin ja iloinen että viihdyin. Samalla olen myös surullinen kun se kaikki on nyt ohitse ja toiseen maahan jäi niin paljon tärkeitä asioista ja paikkoja. Tulen kuitenkin vielä varmasti palaamaan ainakin Saarenmaalle, toivottavasti jo ensi syksyllä.

20150606_145035

 

20150605_191745

Syksyllä tapahtuu muutakin kivaa ja uutta. Virossa ollessani hain opiskelemaan ja viimeisinä päivinäni siellä sain odotetun sähköpostin. Sain paikan. Jatkan kesälomaani syyskuun puoleen väliin, jolloin aloitan opinnot matkailualalla. Kyseessä ovat lähes kokonaan verkossa tapahtuvat opinnot, joten ne eivät sido minua yhteen paikkaan pariksi vuodeksi ja näin esimerkiksi myös ulkomaille jälleen töihin lähtö olisi edelleen mahdollinen. Opintoihin kuuluvat työharjoittelut olen jo aika vakaasti päättänyt suorittaa ulkomailla. Mikään ole vielä kuitenkaan varmaa, mutta näin toivon. Ensi viikonloppuna harrastamme kaverini kanssa hieman kotimaan matkailua kun huriselemme ensin päiväksi Powerparkiin ja sieltä on tarkoitus ajella Vaasaan toiseksi päiväksi. Tästä reissusta lisää myöhemmin, sitä ennen yritän olla aktiivinen ja saada aikaiseksi lisää tekstiä Virosta.

Edellinen viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus